Erhverv (elektriker)

El-installationer til erhvervslivet – butik, kontor og industri

Her hos Elektriker Vejle leverer vi ikke kun til mindre projekter såsom private boliger, men vi har også stor erfaring med større tiltag indenfor erhvervsbranchen. Vores autoriserede elektrikere og elinstallatører ved hvilke værdier, som virksomhederne kræver, når det kommer til at opbygge en arbejdsplads for deres medarbejdere. Til det kræves elinstallationer, kabelinstallationer, ventilationsanlæg og meget mere.

Vi ved også, at værdier såsom funktionalitet, effektivitet, holdbarhed og økonomi er de største spillere, når det kommer til at skabe en arbejdsplads, der er behagelig for alle. Vores El-service kan garantere dig de bedste og mest optimale totalløsninger. Totalløsningerne skal skabe det bedste indeklima, som kan være med til at forhøje koncentrationsevnen hos medarbejderne, og dermed skabe gevinst for firmaet gennem effektive medarbejdere. Det kan derfor betale sig at investere pengene i gode og solide elinstallationer allerede første gang. Og det kan du netop hos os. Skal virksomheden ligefrem moderniseres i samme omgang, så kan vi også hjælpe med et IHC- eller CTS-anlæg. Har du specifikke ønsker eller behov, som du vil tale med en af vores fagmænd om, så vil vi gøre alt for at få alle enderne til at mødes. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Alarm- og sikringssystemer

Hvorfor er alarmsystemer vigtige? Og hvorfor bør du få hjælp fra vores fagmænd? Alarmsystemer forsikrer dit erhverv. Hvert år er der mange, der døjer med ubudne gæster. Systemerne kan ikke forhindre, men de kan gøre processen svær og udfordrende for dem. Og hvis det så sker, så bliver du altid informeret. Det skaber tryghed og overblik. Hvis du får hjælp af vores fagmænd, så kan de rådgive og vejlede i forhold til, hvor det er mest optimalt at placere alarmsystemerne, så det giver bedst mulig mening. Det kan have stor betydning for registreringen af bevægelse i det pågældende lokale.

elektriker vejle el-service
elektriker vejle energioptimering cts-anlæg

Moderne CTS-styring

Hvad kan CTS-anlægget gøre for dig? Og hvorfor vil det skabe en nemmere og mere behagelig hverdag? Det er ganske enkelt, for via intelligente systemer, så kan du med hjælp fra din tablet, mobil eller computer overvåge og håndtere lokalernes elforbrug. Det giver dig overblik og kan give store elbesparelser på matriklen. Det er væsentligt, at du kan trace både varme- og ventilationsanlæggende, da de skaber den atmosfære, der befinder sig i lokalerne. Især på kontoret hvor der oftest kan sidde mange tæt har det essentiel betydning for medarbejdernes koncentrationsevne, hvorvidt man sørger for at have indstillet anlæggende korrekt.

Hvad er vigtigt på din arbejdsplads?

Der er mange vigtige aspekter, når det kommer til valg af elinstallationer i ens erhverv. Først og fremmest er det vigtigt at overveje, om det drejer sig om kontorlokaler, detailhandelsbutikker eller landbrugsejendomme. Alle sammen kræver forskellige og meget varierede elementer for at kunne fungere optimalt, og ikke mindst udføre det arbejde, der er nødvendigt. Det er væsentligt, at der er gode arbejdsforhold, som man kan opnå ved enten at vælge nogle af de miljøbevidste elinstallationer, såsom varmepumper eller solceller. Har du yderligere spørgsmål til, hvad der kan passer perfekt til din arbejdsplads, så kontakt os gerne via mail eller telefon.

elektriker vejle erhverv kontor

Modtag dit
uforpligtende tilbud