Privat (elektriker)

El-installation til privathjemmet – bolig og sommerhus

Hos Elektriker Vejle har vi mulighed for at hjælpe med alle slags elinstallationer i privaten. Vi hjælper med installering og montering af den mest optimale elektrik, og vi hjælper med at rådgive og vejlede hvad end det omhandler et nybyggeri-projekt eller blot er en optimering eller renovering af din nuværende bolig. Vores autoriserede el-installatører har stor erfaring med både små og store projekter, hvorfor vi kan bistå dig næste gang, at du skal vælge din nye energikilde. Elektriker Vejle går op i at kunne gøre alle vores kunder til stamkunder. Det gør vi ved, at vi overholder alle vores aftaler, levere holdbare og funktionelle elinstallationer, samt informere kunden igennem hele processen.

Vi mener, at vi kan fastholde vores kunder, da vi hjælper med meget forskelligt elektrik i privaten. Det kunne for eksempel være vedligeholdelse, optimering og reparation af elinstallationer, tavle installationer, el-tjek, intelligente systemer og alarmsystemer. Det er altså alt lige fra belysning både inden- og udendørs, tilslutning af elektriske apparater eller større elektriske hjemmesystemer. Er du i tvivl, hvad din opgave indebærer, så kontakt os for en snak om, hvad dine behov er. Så vil vi gøre vores ypperste for at få alle enderne til at møde hinanden.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Stop de ubudne gæster

Elektriker Vejles fagfolk ved, hvor vigtigt og essentielt det er, at kunderne er trygge i deres bolig. Vores autoriserede elektrikere og el-installatører kan hjælpe med at skabe denne tryghed, når vi med glæde hjælper med installering og montering af det alarmsystem, der passer perfekt til dig og din bolig. Vi gør alt i vores magt, når vi sammen med kunden finder den bedste løsning, når vi forsikrer hjemmet. Og på trods at vi med alarmerne kan gøre det svært for ubudne gæster at tilgå dit hjem, så kan et alarmsystem også være effektiv mod andre katastrofer såsom vand- eller brandskader.

elektriker vejle el-service
elektriker vejle el-entreprise plantegning stikkontakt

Hvad er vigtigt i privaten?

I privaten er det afgørende, at de elektriske aspekter er optimale for dig. Det kan have stor betydning for dit eget velbehag i hjemmet, hvis lyset eller ventilationen ikke lever op til dine behov. Tanken om at ens opvaskemaskine stopper med at fungere lige efter at have haft gæster på besøg? Og du herefter er tvunget til at skulle vaske op? Det kan også være, at du bor i et ældre hus, og mangler flere stikkontakter? Vores elektrikere og el-installatører kan levere den bedste El-service om end det er små hverdagsrelaterede opgaver eller større totalrenoveringer, der kræver vores fulde opmærksomhed.

Energioptimering af den private ejendom

Når du energioptimerer din bolig, så forbedrer du ikke kun rammerne for din pengepung – men også for dig selv. Det betyder, at når du sigter efter miljøbevidste el alternativer til din bolig, så har det også betydning for dit elforbrug, skaber bedre forudsætninger for miljøet og forhøjer oftest boligens værdi. Det kan gøres ved at benytte sig af bæredygtige energikilder. For eksempel via brug af solceller, gulvvarme eller varmepumper. Er du i tvivl om, hvordan du kan energioptimere din bolig? Og hvilke beslutninger der passer bedst til dig? Så kan vores højt erfarende fagfolk rådgive og vejlede dig igennem processen.

elektriker vejle el-installation el-tjek

Modtag dit
uforpligtende tilbud