El-installation

Effektive el-installationer til hverdagen

Alarmklokkerne kan ofte ringe, når man hører kunderne selv ønsker at klare el-installationerne. Der er mange faldgruber, hvorfor vi her hos Elektriker Vejle opfordrer alle vores kunder til at benytte hjælp til El-service hos vores fagfolk. Når det kan være livsfarligt at installere elementer såsom udendørslys eller indendørslys, antenne-arbejde, montering af elektriske apparater eller tilslutning af alarmanlæg, så kan det betale sig at kontakte autoriserede elektrikere, der både udfører arbejdet med fokus på høj sikkerhed, men samtidig behandler håndværket med stor respekt for fagets stil. Vores el-installatører ved alt om de lovmæssige retningslinjer, hvorfor det er en god investering at spare sig med os, når du har behov for hjælp.

Der findes to slags installationer, som hedder henholdsvis en stærkstrømsinstallation eller en kommunikationsinstallation. Vi kan hjælpe dig med begge. Stærkstrømsinstallationen er kendt som lys- og kraftinstallation, mens kommunikationsinstallationen er når du skal have hjælp med forskellige forbindelser, f.eks. med arbejde af antenner eller fibernet. Vi udfører mange opgaver med fokus på, at alle vores kunder skal have glæde af os. Vi går ikke på kompromis med effektivitet eller funktionaliteten, selvom vi tilbyder El-service til konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde dig.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Klimaanlæg og ventilation

Har du problemer med udluftningen i privaten? Eller skal ventilationssystemerne i erhvervet udskiftes? Det kan have stor betydning, når man optimerer sit klimaanlæg og ventilation, så det passer til omgivelserne. Det vil skabe et miljø, der er sundere for helbredet og skaber bedre koncentrationsevne hos den enkelte medarbejder.

Vi er klar til at levere de bedste versioner af ventilationssystemer og varmepumper. Her hos Elektriker Vejle kan vi hjælpe med alle bygningens rum. Ventilationsbehovet er nemlig forskelligt lige fra stuen til badeværelset. Vi sørger for, at El-installationerne er udarbejdet af de bedste installationsmontører, så de både er holdbare og effektive.

elektriker vejle erhverv ventilationskanal
elektriker vejle værktøj el

Lamper, Belysning og lysstyring

Det er væsentligt, at man både i privaten og erhvervet finder den rigtige belysning. Den spiller nemlig en stor rolle i forhold til indeklimaet. Lyset sætter stemningen, hvorfor vores fagfolk vil vejlede dig i processen af hvilken belysning og lysstyring, der tilpasser dine behov.

Skal belysningen f.eks. udstråle kulde eller varme? Hvordan skal lamperne se ud, og skal de være energibesparende? Savner du en lysdæmper, når lyset forstyrrer? Så kan vores El-installatører hjælpe dig godt på vej. Kontakt os for en snak om dine ønsker og behov, så får vi dem til at gå op i en højere enhed.

IHC-styrring

Et IHC-styret hjem er en anden dimension af de stikkontakter og afbrydere, som du kender dem. Udover at ege en smartphone, så kan du med IHC-styring ligeledes få dig et smarthome. Det vil sige, at det hele bliver trådløst, og du kan styre det hele via din foretrukne enhed. Det kunne for eksempel være din smartphone eller din tablet. Du omdanner altså dine fysiske kontakter, afbrydere eller fjernbetjeninger til en trådløs version. Det er med simple tiltag muligt at skabe en ny verden for vores kunder ved at tilbyde installeringen og monteringen af IHC-styring. Det er nemt, bekvemt og moderne.

elektriker vejle el-installatør eltavle

Modtag dit
uforpligtende tilbud