Energioptimering

Miljøbevidste el-besparelser der er bæredygtige

Skal du flytte til en ny bolig? Eller har du oplevet at varmeforholdene svinger i din bolig og at den beskidte luft fylder for meget? Du kan måske mærke det på elregningen? Og vil du derfor gerne opgradere dit nuværende hjem med de bedste energioptimeringer? Så kan vores fagfolk hjælpe dig på rette vej. Men hvad betyder energioptimeringen for dig som kunde? Det er meget enkelt og simpelt, det skaber energibesparelser, som vi kan få til at gå op i en højere enhed med ganske få tiltag, som vil resultere i den store forskel.

Det er vigtigt, at vores kunder kender til gevinsten ved energioptimering. Ved at optimere ventilationen og sigte efter varmegenvinding i din bolig, har du et stort besparelsespotentiale. Ligeledes kan man med et CTS-anlæg, der er korrekt indstillet, opnå energibesparelser. Samme effekt har det, når man vælger at skifte et ældre ventilationssystem med et nyt. Det betyder, at det ikke kun kan betale sig at tænke bæredygtigt, når man bygger nyt, men ydermere er essentielt, hvis man oplever at ens elregning kontinuerligt stiger. Kontakt os gerne for en snak om miljøbevidste elbesparelser. Vi leverer den bedste form for energioptimering til både privaten, erhvervet og det offentlige.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Naturlig el-energi via solceller

Har du overvejet om solceller kunne være det ultimative match for dig og din bolig? Hvad kan de, og hvorfor er de det miljøbevidste alternativ? Solcellerne producerer grøn energi, da energikilden sparer på CO2-udslippet. Det er også her, at du som kunde vil kunne være energibesparende. Ydermere har solcellerne en meget lang levetid, og kræver minimalt af kunden, når det kommer til vedligeholdelse. Solcellerne er især gode at vælge, hvis man allerede er i gang med en nybygger proces, da den ligeledes her kan integreres i arkitekturen. Vores fagfolk kan hjælpe dig med det praktiske og æstetiske udtryk.

elektriker vejle energioptimering solceller
elektriker vejle erhverv varmepumpe

Opvarmning via varmepumper

Overvejer du en varmepumpe som en varmeløsning hos dig? Eller skal du have udskiftet eller repareret den nuværende? Med en varmepumpe kan du udnytte allerede eksisterende ressourcer til at forsyne dig selv. Det betyder, at den varme, der kommer fra jorden eller luften, den bruges til at danne og producere varme – både som ventilation, men også som en ressource til opvarmningen af dit vand.
Du kan både udskifte din nuværende varmekilde med en varmepumpe-løsning, som både kan være luft til vand, luft til luft, jordvarme- eller brugsvandsvarmepumper, men ligeledes giver det god mening at overveje i en renoverings- eller nybyggerproces.

CTS-anlæg der danner forbrugsoverblik

Ved at vælge et CTS-løsninger, så kan du styre dine varme- og ventilationsanlæg via intelligente systemer. Det kan blandt andet være med til at styre de anlæg, som man har i forhold til varme og ventilation. Selve forkortelsen står for Central Tilstandskontrol og Styring, hvilket afspejler sig med konstateringerne ovenover. Det hjælper til at kunden kan få et forfinet overblik over energiforbruget i de respektive rum og anlæg, hvilket også vil gøre det mere simpelt at reducere og tilpasse det enkelte forbrug. Det betyder, at du har mulighed for at håndtere og overvåge dit forbrug via tablet, smartphone eller computer.

elektriker vejle energioptimering cts-anlæg

Modtag dit
uforpligtende tilbud